Na hlebu

smo ispekli zanat!

m

Gak Pekara je sa Vama već 27 godina! Sve je počelo 1994. godine, kada smo imali samo jedan cilj, a to je da naprvimo najkvalitetnije pecivo u Beogradu. Tog cilja se i danas držimo i zbog toga u proizvodnji koristimo najkvalitetnije namirnice kako bi svaki proizvod koji izadje iz naše pekare bio vrhunskog kvaliteta i ukusa. Tokom godina proširili smo meni, tako da pored vrhunskih pekarskih proizvoda, kod nas možete pronaći i veliki izbor gotovih jela koje su naši vrhunski kuvari spremili samo za Vas! U pekarama GAK je svako dobrodošao! Pronaći ćete uvek nasmejano osoblje i ukusnu i svežu hranu! Ukoliko još niste probali neki od naših proizvoda danas je pravi dan.

Da li vršite uslugu dostave hrane?

Vršimo dostavu na teritoriji grada Beograda. Pozovite nas i sa zadovoljstvom ćemo isporučiti hranu na Vašu adresu! Poručite uvek svežu hranu, napravljenu od namirnica najboljeg kvaliteta i klase. Mi ćemo je brzo i efikasno dostaviti na vašu adresu.

Da li vršite usluge keteringa?

Ukoliko Vam je potreban ketering za dečiji rođendan, slavu, doček svatova, poslovnu proslavu ili neki drugi bitan događaj, prepustite nam brigu oko organizacije hrane – iznenadite goste dekorativnim zalogajima i posvetite se zabavi! Bogata lepeza proizvoda pripremljenih od najkvalitnijih namirnica je ono što odlikuje GAK ketering. Ponuda je zaista šarenolika, a obuhvata hladna i topla predjela, supe i čorbe, glavna jela od mesa, posni program i ribu, poslastice i torte.

Na kojim lokacijama se nalaze Pekare GAK?

 

Spisak i lokacije svih naših prodavnica možete pogledati na linku.